İlk organizasyonunu kendisi için yaptı

Cemiyet hayatının genç isimlerinden Lal Denizli, ortağı Deniz Köletavitoğlu Ügümü ile kurduğu ‘Dela Event’ adlı organizasyon firmasının tanıtımını davetle gerçekleştirdi.

İlk organizasyonunu  kendisi için yaptı

Soner GÖMLEKSİZ

Mustafa Denizli ve Çiğdem Kaya'nın kızı Lal Denizli, yakın dostu Deniz Köletavitoğlu Ügümü ile iş hayatına atılarak Dela Event adında organizasyon firması kurdu. Özel gün organizasyonları gerçekleştirecek olan Dela Event'in tanıtım daveti geçtiğimiz hafta Adres İstanbul Ev Dekorasyon Merkezi'nde gerçekleşti. Cemiyet hayatından birçok isminin katıldığı gecede, ortaklar, yeni markalarını dostlarıyla tanıştırdı. Lal Denizli'yi bu özel gününde başta anne ve babası Mustafa Denizli, Çiğdem Kaya, ablası ve eniştesi Selin-Abdullah Burnaz ve kuzeni Ceylan Çapa olmak üzere ailesi ve yakın dostları yalnız bırakmadı. Dela Events tarafından hazırlanan dekorasyon ise davetlilerden tam not aldı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.