Yeni konsepte ünlü isimlerden büyük ilgi

Ünlü ev tekstil markası chakra, yeni Life Style konseptini tanıtmak ve yeni mağaza açılışını kutlamak için eğlenceli bir davet düzenledi. Davete, cemiyet hayatının ünlü isimleri büyük ilgi gösterdi.

Yeni konsepte ünlü isimlerden büyük ilgi

Mehmet ÜSTÜNDAĞ, Melih TÜRK

Chakra, 2017-18 Sonbahar-Kış sezonuna yaşam alanlarını güzelleştirmek üzere tasarlanan Life Style konseptinin tanıtıldığı ve Chakra Life Style Acarblu mağazasının açılışının yapıldığı özel bir lansman davetiyle giriş yaptı. Chakra Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza Kocaer'in ev sahipliğinde gerçekleşen davete, cemiyet ve iş dünyasından ünlü isimler katıldı. Chakra, kreatif direktörlüğünü Aslıhan Aydoğdu'nun üstlendiği yeni Life Style konseptinin tanıtıldığı özel bir lansman davetiyle sezona keyifli bir başlangıç yaptı. Daha büyük mağazalarda daha fazla ürün kategorisine yer verilen Chakra Life Style konsepti, her zevke hitap eden Sofistike, Simple Life ve Artizan olarak 3 farklı koleksiyonu içeriyor.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.