Dünyaca ünlü marka İstanbul'da

Dünyanın en ünlü lüks ayakkabı ve deri ürünleri markalarından Berluti, İstanbul’da mağaza açtı. açılışa Berluti CEO’su antoıne pin ev sahipliği yaptı.

Dünyaca ünlü marka İstanbul'da

LVMH bünyesinde yer alan, lüks ayakkabı ve deri ürünleri markası Berluti, Türkiye'de kendisine ait olan ilk mağazasını, Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi'nde açtı. Ünlü Fransız markasının geçen hafta gerçekleşen açılış davetine, Berluti CEO'su Antoine Pin ev sahipliği yaptı. Davete, iş ve cemiyet hayatından moda tutkunu ünlü isimler katıldı. Davetliler; Berluti'nin sembolü haline gelen Alessandro ayakkabılar ve Un Jour&Deux Jour evrak çantalarının yanı sıra; tüm hazır giyim tasarımlarını yakından inceleme fırsatı buldu. Bu arada davetliler, Milano'dan özel olarak gelen bir ustanın sergilediği, Berluti'nin kendine has 'Patine' adlı şovunu da ilgiyle izledi. Markanın, geleneği, estetiği, konforu ve kusursuzluğunu simgeleyen ürün ve aksesuarlarla dekore edilmiş dekorasyonu da, en az koleksiyonu kadar davetlilerin beğenisini kazandı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.