Ünlü şeften özel sos

Dünya mutfağında özel bir yere sahip olan ‘Bearnez Sos’, Şef Deniz Ahmet Köse’nin tercih ettiği şeklinde Türkiye’ye geldi. Sosun lansmanı için İsveç Sarayı’nda şık bir davet verildi.

Ünlü şeften özel sos

Örneborgs ve Blue Foods ortak ürünü olan 'Bearnez Sos', ünlü Şef Deniz Ahmet Köse'nin tercih ettiği şekliyle Türkiye pazarına giriyor. Geçtiğimiz hafta İsveç Sarayı'nda yapılan lansmanda tanıtılan sos, misafirlerden geçer not alırken, sosun somon, ızgara et ve kızarmış patates ile olan uyumu da oldukça beğeni kazandı. 'Bearnez Sos', uğur getireceğine inanılan bir totemle piyasaya girdi. Sos, 8 Aralık günü, tam da Şef Deniz Ahmet Köse'nin doğduğu gün ve saatte market raflarında yerini aldı. Mutfak kültürüne tutku ile bağlı olan Şef Deniz Ahmet Köse, lansman davetinde yeni yemek kitabının da yolda olduğunu müjdeledi. Kitap, sağlıklı yemek tarifleriyle dolu olacak ama alışılagelmiş yemek kitabı formatının dışında bir dille okuyucuyla buluşacak.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.