Yeni yıla özel koleksiyon

Yeni nesil mücevher tasarımcısı Elif Erdem, yeni yıl için hazırladığı koleksiyonunu cemiyet hayatının ünlü isimlerinin katıldığı bir davette tanıttı.

Yeni yıla özel koleksiyon

Mücevher tasarımcısı Elif Erdem, yeni yıl için hazırladığı her zevke hitap eden birbirinden farklı tasarımların yer aldığı yeni yıl koleksiyonunu Ortaköy'deki Ruby Club'da düzenlediği bir davetle tanıttı. Elif Erdem'in ev sahipliğinde gerçekleşen davette bir araya gelen ünlü isimler, yeni yıl koleksiyonundaki her biri el işçiliği ile hazırlanan doğal taşlar ve yarı değerli taşlarla birleşen tasarım mücevherleri yakından inceleme fırsatı buldular. Renklere olan tutkusunu mine sanatıyla birleştiren Elif Erdem'in altın ve gümüş kullanarak hazırladığı yeni yıl koleksiyonunu beğenen cemiyetin şık isimleri, bol bol alışveriş yaparak, yaklaşan yeni yıl öncesi sevdikleri için hediyelerini de hazırlamış oldular.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.