10. yıla görkemli kutlama

Cemiyet hayatının ünlü isimleri Caroline Koç ve Banu Yentür tarafından kurulan Haremlıque İstanbul, 10. yılını düzenlediği görkemli bir yılbaşı davetiyle kutladı.

10. yıla görkemli kutlama

Mehmet ÜSTÜNDAĞ

Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi Caroline Koç ve Banu Yentür tarafından 2007'de kurulan Haremlique İstanbul, geçtiğimiz hafta 10. kuruluş yıldönümünü, yeni yıl davetiyle kutladı. Haremlique İstanbul'un Zorlu Center'daki mağazasında düzenlenen davette markanın 10. yılına özel hazırlanan 'Büyülü Oda' koleksiyonu da sergilendi. Davete, iş, sanat ve medya dünyasının tanınmış isimleri ilgi gösterdi. Topkapı Sarayı'nda, dönemin şaheseri olarak nitelendirilen 'Yemiş Odası'ndan ilham alarak tasarlanan 'Büyülü Oda' koleksiyonu, davetlilerden büyük ilgi gördü ve tam not aldı. Caroline Koç ve Banu Yentür konuklarla yakından ilgilenerek, desteklerinden dolayı teşekkür etti.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.