4. yaşa özel renkli işbirliği

Lezzet Tutkunlarının yaşam alanı olan Eataly, 4. yaşını özel bir işbirliği ile kutladı. Renkli davete ünlü isimler katıldı.

4. yaşa özel renkli işbirliği

Mehmet ÜSTÜNDAĞ

Her zaman özel etkinlikler ve markalarla bir araya gelen, lezzet tutkunlarının yasam alanı Eataly, 4. yaşını İtalya'dan tüm dünyaya yayılan ve sektörün önde gelen markalarından olan Vespa işbirliği ile gerçekleştirdiği renkli bir davetle kutladı. Burcu Esmersoy tarafından Eataly'nin ürünleriyle dekore edilen motosikletler davette sergilendi. Burcu Esmersoy'un ev sahipliğinde, muhteşem Boğaz manzaralı Eataly Bar Terrazzo'da gerçeklesen davete, cemiyet hayatının önde gelen isimlerinin yanı sıra moda ve is dünyasından da ünlü isimler katıldı. Davette, misafirler Eataly'nin Executive Sefi Claudio Chinali tarafından özenle hazırlanan lezzetli İtalyan aperitifleriyle tadına doyulmaz bir gece geçirdi. İşbirliği kapsamında çekiliş ile Eataly müşterilerine hediye edilecek motosikletler 31 Aralık'a kadar sergilenecek.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.