Çağdaş sanata destek verdiler

Türkiye’nin yeni nesil sanatçılarının yapıtlarını uluslararası bir jürinin değerlendirmesiyle sanatseverlerle buluşturan ‘Base’, geçtiğimiz hafta Galata Rum Okulu’nda kapılarını açtı.

Çağdaş sanata destek verdiler

Yeni nesil sanatçıların yapıtlarını Galata Rum Okulu'nda sanat tutkunlarıyla buluşturan Base, kapılarını açtı. Base'de, 23 kişiden oluşan uluslararası bir seçici kurul tarafından bu yıl mezun olan yeni nesil sanatçılardan gelen bine yakın başvurudan 116 eser seçilerek sergilendi. Digi.logue, HP, Kale Grubu ve TEB Özel Bankacılık eş sponsorluğunda gerçekleşen Base'in kürasyonu Derya Yücel'e ait. Base; 108 sanatçıya ait 116 yapıt ve 'Base Talks' kapsamında 30'u aşkın panel, 75 konuşmacı ile dört gün boyunca sanatseverle buluştu. Base, profesyonel sanat hayatına geçişlerinde genç sanatçı adaylarına destek olmayı amaçlıyor.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.