65. yıla özel koleksiyon çıkardı

Cemiyet hayatının stil sahibi isimlerinden biri olan Derin Mermerci Aydın ’ın , bir markaya özel hazırladığı koleksiyonun tanıtım davetine cemiyet ve iş dünyasından isimler büyük ilgi gösterdi.

65. yıla özel koleksiyon çıkardı

Mehmet ÜSTÜNDAĞ

Bir süre önce kendi gözünden moda, güzellik ve yaşama dair öneriler paylaştığı internet platformu derinmermerci.com'u kuran, cemiyet hayatının ünlü ismi Derin Mermerci Aydın, köklü mücevher markası Kafkas'ın 65. yıld önümü için 65 parçadan oluşan özel bir koleksiyon hazırladı. Pırlanta tasmalar, onyx-zümrüt yüzükler, vintage görünümlü art-deco zincirler, abanoz ve değerli taşların bir arada kullanıldığı küpelerin yer aldığı koleksiyonun tanıtımı için Derin Hanım'ın ev sahipliğinde bir davet gerçekleştirildi. Kafkas mağazasında yapılan davete aralarında Caroline Koç, Nevbahar Koç, Şule Zorlu Cümbüş, Arzu Atabarut, Beyza Uyanoğlu, Melis Gürsoy'un da bulunduğu birçok isim katıldı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.