Yeni markalarını tanıttılar

Funda Filibeli, Pelin Altuniş ve Selin Sunar’ın ortak yarattıkları yeni moda markası, geçen hafta tanıtıldı. markanın tanıtım davetine, cemiyetten ünlü isimler katıldı.

Yeni markalarını tanıttılar

Mehmet ÜSTÜNDAĞ

Üç girişimci kadın Funda Filibeli, Pelin Altuniş ve Selin Sunar, yaratıcısı oldukları yeni markanın tanıtım davetini yaptı. Armutlu'daki davete çok sayıda ünlü isim katıldı. Davetliler birbirinden güzel ürünleri deneme fırsatı buldu. Tamamen kendi tasarımları olan giyim ürünlerini meraklılarıyla buluşturan üç tasarımcı isim, markaları Gri By3'ün tanıtım davetini Armutlu'daki ofisilerinde yaptı. Özel isimlerin katıldığı davette, Funda Filibeli, Pelin Altuniş ve Selin Sunar gri renkteki kıyafetleriyle davetlileri karşıladı. Özel üretim kumaşlarla her mevsimin renklerini ve havasını yansıtan markanın tüm ürünleri, markanın yaratıcılarının tasarımı olmasıyla dikkat çekiyor.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.