Doğa için bir araya geldiler

Cemiyet hayatının ünlü hanımlarından oluşan Tema-k gönüllüleri, yeni yıl yemeğinde bir araya gelerek hem dernek için destek oldu hem de keyifli saatler geçirdi.

Doğa için bir araya geldiler

Mehmet ÜSTÜNDAĞ

Yaklaşık 20 yıldır çeşitli etkinliklerle TEMA Vakfı'nın çalışmalarına önemli katkılar sağlayan Kaynak Çalışma Grubu (TEMA-K), People Restaurant'ta yeni yıl yemeği düzenledi. Cemiyet hayatının ünlü isimlerinin katıldığı davette hiçbir ücret almadan sahne alan Burak Kut, davetlilere keyifli saatlerd yaşattı. Yeni yıl yemeğine katılan TEMA-K Gönüllüleri, TEMA Vakfı'nın doğa eğitim çalışmaları için kaynak yarattı. Yemekten elde edilen gelir, TEMA Vakfı'nın okul öncesinden lise çağına kadar her yaş seviyesinde çocuğun ve gencin doğayla tanışmasına olanak veren eğitim programlarına bağışlandı. Yeni yıl yemeğinde söz alarak TEMA-K grubu adına konuşan Esra Öztürk, katılanlara teşekkür etti. Konuşma ardından davete katılan birçok ünlü ismin kendi markalarından oluşan yılbaşı hediyeleri ve sepetleri, çekiliş ile şanslı misafirlere verildi.

Oya İdil Gençoğlu

Zuhal Pirinçcioğlu

Burak Kut

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.