Aileler için yeni yıl partisi

Okul öncesi eğitimin en iyi adreslerinden Growing Minds International Anaokulu, çocuklar ve ailelere harika bir yılbaşı partisi düzenledi.

Aileler için yeni yıl partisi

Hayatlarını ve mesleklerini erken çocukluk dönemi eğitimine adamış, Gymboree Play&Music Türkiye kurucusu Esra Taşar ve Little Genius kurucusu Carol Crous'un 2017 yılında açtığı Growing Minds International anaokulu, geçtiğimiz hafta öğrenci ve velileriyle güzel bir yılbaşı partisi gerçekleştirdi. Nefise Karatay, Tuğba Gordi gibi ünlü isimlerin de çocuklarıyla birlikte katıldığı partide aileler ve çocukları keyifli anlar paylaştı. Yılbaşı kurabiyesi yapımından müzikli eğitici oyunlara kadar birçok aktivitenin düzenlendiği davette çocuklar kadar ebeveynler de eğlenceli zaman geçirdi. Davete ev sahipliği yapan okulun kurucuları Esra Taşar ve Carol Crous, konuklarıyla yakından ilgilendi. Davette Taşar ve Crous, yeni okul dönemi hakkında kısa bilgiler de vermeyi unutmadı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.