Ünlü isimlerin kar keyfi

Kış sezonunun başlamasıyla Erzurum Palandöken’e akın eden cemiyet hayatının ünlü isimleri, Sway Hotels’de karın keyfini çıkarttı. Ünlü isimlerin renkli anları objektiflere de yansıdı.

Ünlü isimlerin kar keyfi

Erzurum Palandöken'de bulunan Sway Hotels, kayakçıların ve çocuklu ailelerin en popüler kayak oteli olmaya tüm hızı ile devam ediyor. Üç hafta önce sezona hızlı bir giriş yapan Sway Hotels'de geçtiğimiz hafta birbirinden ünlü isimler hem kayak yapmak hem de eğlenmek için tercih ettikleri adresti. Hafta sonu Hisar Okulları'nın kayak kampına katılan ünlü ailelerden Gülşah Gordi, Öznur Yakın, Aslıhan Şentürk, Burcu Cesur gibi isimlerin yanı sıra kayak için Sway Hotel'i tercih eden Sevan Bıçakçı, Pınar Altuğ-Yağmur Atacan, Ece Vahapoğlu, Cihan Alpay gibi birçok ünlü isim daha vardı. Çocukları ile okul kampına gelen ünlü giyim markası Camp David'in sahibi Erhan Şentürk'ün kızı Mira'nın 4. yaş günü kutlaması, karların üzerinde pasta kesilerek gerçekleştirildi.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.