İngiliz Kraliyeti Noel'i kutladı

İngiliz kraliyet ailesi üyeleri geleneksel noel kutlamaları için Sandrıngham'da bir araya geldi. Halkla bir araya gelen kraliyet üyeleri keyifli bir gün geçirdi.

İngiliz Kraliyeti Noel'i kutladı

Bade ÇAKAR

Ingiliz Kraliyet Ailesi'nin tüm üyeleri Sandringham'da düzenlenen geleneksel Noel kutlama töreninde bir araya geldi. Her yıl Noel için bir araya gelen Kraliyet üyeleri Sandringham'daki St. Mary Magdalene Kilisesi'ndeki tören baslamadan önce soguk havaya aldırmadan kendilerini bekleyen halkı da selamlamayı ihmal etmedi. Kiliseye yürüyerek gelen Kraliyet üyelerinin arasından en çok ilgi gören isimler ise üçüncü çocuguna hamile olan Düses Kate Middleton ve Prens Harry'nin nisanlısı Meghan Markle oldu. Kate Middleton ve Meghan Markle, ilk defa beraber bir etkilige katıldı. Birbirileriyle olan iliskileri merak uyandıran iki elti, sevecen tavırlarıyla dikkat çekti. Ikisi de esleriyle el ele tutusarak yürüyen Middleton ve Markle, kendilerine sevgi gösterisinde bulunan halka gülerek ve el sallayarak karsılık verdi.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.