Karın tadını çıkardılar

İş, cemiyet ve sanat düyasının ünlü isimleri yılbaşı tatilini fırsat bilip Uludağ'da kayak sezonunu açtı. Ünlüler, gün boyu karın keyfini çıkardı.

Karın tadını çıkardılar

Mehmet ÜSTÜNDAG

Uludag, yılbası tatili için bu yıl da birçok tanınmıs ismin tercihi oldu. Is, cemiyet ve sanat dünyasından birçok ünlü isim Uludag'da karın ve tatilin keyfi ni çıkardı. Yılbası tatiliyle birlikte kayak sezonunu da açmak isteyen ünlü isimler, Uludag'a geldi. Uludag'ın popüler otellerinden My Mountain Agaoglu, Grand Yazıcı ve Alkoçlar Otel, geçen yıl oldugu gibi bu yıl da en çok tercih edilen oteller oldu. Yazıcı Otelleri'nin sahibi Hayri Yazıcı misafi rlerinin güzel bir tatil geçirmesi için sürekli is basındaydı. Pistleri bile bizzat kendi kontrol eden Hayri Bey'in kızı Bahar Ser ve damadı Ozan Ser de yanındaydı. Ser çifti, bir ara Tutyeli'de bulunan Chale'ye gelerek Sess'de ögle yemegi yedi. Ünlü isimlerin Uludag'daki tatili kısa ama çok keyifli geçti.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.