Samsun'da yılbaşı şenliği

İstanbul. Ankara, Adana ve Gaziantep'ten sonra turneye Samsun'da devam eden bikap, yine birbirinden ünlü markalar ve isimleri bir araya getirdi.

Samsun'da  yılbaşı şenliği

Üç başarılı iş kadını Bilge Kuru, Lion Diamond Kurucusu Öznur Yakın ve Ebru Erbaş'ın koordinatörlüğündeki BİKAP (Başarılı İş Kadınları Platformu), yılın son alışveriş ve eğlence şenliğini Samsun'da gerçekleştirdi. Alışveriş ve sosyal sorumluluğu bir araya getiren şenliğe, Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı da katılarak stantları tek tek gezdiler ve stant sahiplerine bol satış dilediler. Alışveriş şenliği, Yeliz Keskin'in ev sahipliğinde ve Yeşilyurt AVM, Ezgililer Eğitim Kurumları'nın destekleriyle Samsun Büyükşehir Belediyesi Çok Amaçlı Salonu'nda sabahtan akşama kadar binlerce kişiyi ağırladı. Alışveriş şenliğinden elde edilen gelirin bir miktarı Karadeniz İlleri Kadın Platformu (KİKAP) ve Samsun Yardımseverler Derneği'ne bağışlandı

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.