Yeni yıla zirvede girdiler

Cemiyetin birçok ünlü isminin, 2017 yılına veda edip, yeni yılı karşılamak için tercih ettiği yer, beyaz cennet uludağ oldu. 2018'e eğlenceli bir "Merhaba" diyen ünlü isimlerin keyifli anları objektifimize işte böyle düştü.

Yeni yıla zirvede girdiler

Mehmet ÜSTÜNDAG

2017'yi geride bırakıp yeni umutlarla girdigimiz 2018 yılı, Türkiye'nin her yerinde farklı bir sekilde kutlandı. Kıs turizminin gözde merkezlerinden Uludag ise yine ünlü isimlerle dolup tastı. Uludag'ın yeni oteli Kaya Uludag'da yeni yıla girenler arasında otelin sahibi Nedim Keçeli ve güzel esi Gamze Keçeli, yakın aile dostları olan Basaksehirspor Kulübü Asbaskanı Mustafa Saral, tekstilci Serhat Mert, Gökhan Ileri ve esleri vardı. Yakın dostlar, yeni yıla, otelin bünyesinde bulunan Red Room'da eglenerek girdiler. My Mountain Agaoglu'nda yılbası gecesi sahneye Sehnaz Sam çıktı, Grand Yazıcı ve Alkoçlar Otel'de ise kendi sanatçı ekibi sahne aldı. Alkoçlar Otel'in sahibi Ender Alkoçlar ve esi Gülsah Alkoçlar, geleneksel hale getirdikleri nar patlatma ritüeli ile yeni yıla "Merhaba" dedi. Alkoçlar Ailesi'ne, Jolly Tur Yönetim Kurulu Baskanı Mete Vardar, esi Neylan Vardar ve çocukları da eslik edip nar patlattı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.