Son yolculuğuna uğurlandı

Cemiyet hayatının genç kuşak isimlerinden, işadamı Önder Fırat ile Sibel Kerimoğlu’nun kızı İdil Fırat’ın anneannesi Seyhan İdil son yolculuğuna uğurlandı.

Son yolculuğuna uğurlandı

Mehmet ÜSTÜNDAĞ

Cemiyet hayatının ünlü isimlerinden biri olan İdil Fırat, geçtiğimiz hafta çok sevdiği anneannesi Seyhan İdil'i kaybetmenin derin acısını yaşadı. Fenerbahçe Spor Kulübü eski yöneticisi, işadamı Önder Fırat'ın ile Sibel Kerimoğlu'nun kızı İdil Fırat'ın anneannesi Seyhan İdil'in cenaze namazına merhumun ailesi ve yakın dostları katıldı. Seyhan Hanım'ın cenazesi Zincirlikuyu Mezarlığı Camii'nde kılınan öğle namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedildi. Cemiyet hayatının ünlü isimlerinin yer aldığı cenaze töreninde taziyeleri Seyhan İdil'in kızları Sibel Kerimoğlu, Oya İdil Gençoğlu ve torunu İdil Fırat kabul etti. Sibel Kerimoğlu'nun ilk eşi, İdil Fırat'ın babası Önder Fırat da cenaze törenindeydi.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.