Beklenen filme görkemli gala

Yılın merakla beklenen filmi ‘Arif V 216’nın galası, cemiyet, iş ve sanat dünyasından çok sayıda ünlü ismi bir araya getirdi. Galaya katılanlar filmi çok beğendi.

Beklenen filme görkemli gala

Mehmet ÜSTÜNDAĞ

Modern zaman ve Türk sinema tarihini harmanlayarak esprili ve zeki bir senaryoyla beyazperdeye taşınan 'Arif V 216'nın galasına, filmin oyuncularının yanı sıra cemiyet, iş ve sanat dünyasından pek çok ünlü isim katıldı. Senaryosunu Cem Yılmaz'ın yazdığı, yönetmenliğini Kıvanç Baruönü'nün yaptığı 'Arif V 216' filminin galasına ilgi çok büyük oldu. Film gösteriminden önce sahneye çıkan ve seyircileri selamlayan Cem Yılmaz, filmde rol alan oyuncuları perdeye davet etti. Yılmaz, sahnede yaptığı konuşmada filme emeğe geçen isimlere teşekkür etti. Gecede Yılmaz'ı oğlu Kemal'in yanı sıra ailesi de yalnız bırakmadı. Galaya katılan ünlü isimler, filmi çok beğendi.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.