Fotoğraf sanatına yolculuk

Epos 7 Derneği’nin Hüsrev Kethüda Hamamı’nda gerçek leşen ‘Gözün Öyküsü’ seminerine katılan ünlü isimler fotoğraf sanatının tarihine yolculuk yaptı.

Fotoğraf sanatına yolculuk

Kültürel emanetleri korumak, kültürlerarası iletişimi sağlamak, kültür ve sanat bilincinin geliştirilmesi bilinciyle gerçekleştirdiği çalışmalarla adından sıklıkla söz ettiren EPOS 7 Derneği, 'Gözün Öyküsü' seminerini Hüsrev Kethüda Hamamı'nda düzenledi. Seminere; EPOS 7 Derneği Başkanı Zafer Kozanoğlu, yönetim kurulu üyeleri Özgür Doğa Keleş ve Beste Yurttaş'ın yanı sıra tanınmış pek çok isim katıldı. Sanat kuramcısı, eleştirmen ve küratör Ezgi Bakçay Çolak tarafından fotoğraf sanatının detaylı olarak ele alındığı seminer katılımcılar tarafından ilgiyle takip edildi. Çolak, fotoğrafçılığın ortaya çıkışından bu yana geçirdiği dönüşümü, diğer sanat dallarıyla olan etkileşimini görsellerle destekleyerek dinleyicilerle paylaştı. Sanatın fotoğraftan önce ve sonra nasıl bir çizgide konumlandığını, dönüşümü irdeleyerek izleyicilere ilginç anekdotlar anlattı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.