New York'ta ikinci kez "Evet" dedi

Ünlü caz sanatçısı Kerem Görsev, kısa süredir aşk yaşadığı Deniz Kurt ile, New York’ta Türk Başkonsolosluğu’nda kıyılan nikahla evlendi. Görsev geçen eylül ayında eşinden boşanmıştı.

New York'ta ikinci kez "Evet" dedi

Türkiye'nin en ünlü caz sanatçılarından Kerem Görsev, geçen hafta New York'ta ikinci kez nikah masasına oturdu. Görsev, Milano'da yaşayan şef Deniz Kurt ile New York'taki Türk Başkonsolosluğu'nda kıyılan nikahla hayatını birleştirdi. Nikaha, Görsev ve Kurt'un çok yakın birkaç arkadaşı katıldı. Kısa bir süre oyunculuk da yapan Deniz Kurt, nikahta beyaz mini bir elbise giymişti. Başında duvağı da olan Kurt çok şıktı. Kerem Görsev ise siyah bir takım elbiseyle nikah masasına oturdu. Mutlulukları yüzlerinden okunan çift, balayını New York'ta geçirecek. Bu arada Kerem Görsev, 'After Hurracine NYC' adını verdiği 18. albümünün kaydını da yapacak.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.