'Kanatsız Kuşlar' Berlin'de

Cam sanatçısı Felekşan Onar’ın ‘Kanatsız Kuşlar’ enstalasyonu gerçekleşen özel gala ile Berlin İslam sanatları Müzesi'nde yerini aldı.

'Kanatsız Kuşlar' Berlin'de

Cam sanatçısı Feleksan Onar, Berlin'in önde gelen sanat merkezlerinden Bergama Müzesi'nin Güney kanadında konumlanan İslam Sanatları Müzesi'nde 'Kanatsız Kuşlar' enstalasyon eseriyle yer almaya basladı. Müze başkanı Prof. Dr. Stefan Weber'in de katılımı ile gerçekleşen galada uluslararası arenada sanat camiası için çok önemli isimler vardı. Feleksan Onar, yaptığı konuşmada tasarladığı 'Kanatsız Kuşları' ile Suriyeli sığınmacıların durumuna dikkat çekmek istediğini söyledi. Türkiye'de herkesin günlük yaşamında mutlaka şahit olduğu mülteciler durumunu hassasiyetle cam sanatında işleyen sanatçının eseri, 8 Nisan'a kadar Berlin İslam Sanatları Müzesi'nde sergilenecek.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.