Kitap tanıtımında buluştular

Hollywood’n güzel isimleri geçtiğimiz hafta New York’ta gerçekleşen bir kitap tanıtımında bir araya geldi. Görsel ve işitsel kitap özelliği taşıyan eser, konuklardan büyük ilgi gördü.

Kitap tanıtımında buluştular

Sofia Ek tarafından yazılan 'The Minefield Girl' adlı kitabın tanıtımı geçtiğimiz hafta New York'ta gerçekleşti. The Lightbox'da gerçekleşen davette konuklar, görsel-işitsel olarak hazırlanan kitabı birebir deneyimlediler. Projeksiyonlarla kaplanan bir salonda gerçekleşen davet, konuklardan tam not aldı. Hollywood'un ünlü isimlerinin katıldığı lansmanda görsel ve işitsel özelliklere sahip kitap büyük ilgi gördü. Sofia Ek'in Muammer Kaddafi rejimi sırasında Libya'da bir iş kadını olarak yaşamını anlattığı kitap, 18 sanatçı ile işbirliği yapılarak, görsel ve işitsel bir dijital kitap özelliği taşıyor. Davete kitaba destek veren ünlü isimler de boy gösterdi

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.