Yarım kalan aşkta mutlu son

Ünlü İşadamıI Murat Dedeman, 20 yıl önce büyük aşk yaşadığı ancak ayrılmak zorunda kaldığı Sevda Zengin ile geçtiğimiz hafta Dedeman İstanbul’da yapılan görkemli bir düğünle evlendi.

Yarım kalan aşkta mutlu son

Melih TÜRK

Dedeman Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Dedeman ve 20 yıl önce büyük aşk yaşadığı ancak ayrılmak zorunda kaldığı sevgilisi Sevda Zengin, geçtiğimiz hafta Dedeman İstanbul'da muhteşem bir dğün ile hayatını birleştirdi. Düğüne, iş ve cemiyet hayatından yaklaşık 100 davetli katıldı. Damat Murat Dedeman, davetlilerini bizzat kendisi karşıladı ve hepsiyle yakından ilgilendi. Kokteylin ardından nikah basladı. Murat Dedeman, nikah kıyılmadan önce duygusal bir konuşma yaptı. Bu konuşma davetlileri de duygulandırdı. Gelin Sevda Zengin, Murat Dedeman'ın önceki sevgilisinden olan kızı Sofi a Satin Dedeman ile birlikte müzik eşliğinde yürüyerek nikah masasına geldi. Sevda Zengin'in gelinliği Gülşah Saraçoğlu imzası taşırken, Murat Dedeman ise smokinini Vakko'dan seçmişti. Nikahta çiftin şahitliklerini işadamı Erol Aksoy, Aykut Akalın, Nalan Kuran ve ünlü kuaför Yıldırım Özdemir yaptı. Müzeyyan Senar'ın torunu Murat Senar, seslendirdiği sarkılar ile düğüne renk kattı. Çift, balayı için önce Bodrum'a, ardından da Maldivler'e gidecek.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.