Aliye Simavi'den ilk sergi

Cemiyet hayatının sevilen ismi Aliye Simavi’nin ‘Biriktirilmiş Anılar’ adını verdiği ilk kişisel sergisi PG Art Gallery’de cemiyet hayatından ünlü isimlerin katıldığı bir davet ile tanıtıldı.

Aliye Simavi'den ilk sergi

Melih TÜRK, Soner GÖMLEKSİZ

PG Art Gallery, cemiyet hayatının ünlü ismi olan Aliye Simavi'nin ilk kişisel sergisi, 'Biriktirilmiş Anılar'a ev sahipliği yaptı. Aliye Simavi'nin dünyanın dört bir yanından topladığı farklı kültürlere ait objeleri, doğal kalıntıları ve çektiği fotoğrafları sentezlediği sergi davetlilerden büyük beğeni topladı. Simavi, konuklarıyla tek tek ilgilenerek sıradışı objelerin hikayelerini de anlattı. Serginin fotoğraf bölümü de birbirinden çarpıcı eserlerle dikkat çekti.Cemiyet ve sanat dünyasından çok sayıda ünlü ismin katıldığı sergi açılışı dostların buluşmasına da vesile oldu. Davetliler uzun süredir görüşemediği dostlarıyla bol bol sohbet ederek keyifli bir gün geçirdi.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.