Aşk ve pırlantanın öyküsünü dinlediler

Zen Pırlanta’nın Emaar Mağazası’nda düzenlediği, aşk ve pırlantanın 700 yıllık öyküsünün anlatıldığı davete iş ve cemiyet dünyasının ünlü isimleri katıldı.

Aşk ve pırlantanın öyküsünü dinlediler

Soner GÖMLEKSİZ

Zen Pırlanta'nın Emaar mağazasında verdiği davette başrolde aşk ve pırlantalar vardı. Yönetim Kurulu Üyesi Şükran Güzeliş'in ev sahipliğindeki davete, iş ve cemiyet dünyasının sevilen isimleri de katıldı. Mücevher ve Lüks Marka Danışmanı Şebnem Balkan, Sevgililer Günü'nün anlamını vurgulamak üzere 'Aşk ve Pırlantanın 700 Yıllık Öyküsü'nü etkileyici bir sunumla anlattı. Davetliler, tarihte hediye edilen ilk yüzükten günümüze dek birbirinden farklı pek çok çarpıcı hikaye ile devam eden öyküleri merakla dinlediler. Zen Pırlanta'nın özel koleksiyonu ve Sevgililer Günü için hazırlanan modellerin sergilendiği bölüm, davetliler tarafından büyük beğeni ile incelendi.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.