İstanbul'da ikinci sergi

Dünyaca ünlü Türk sanatçı Refik Anadol’un ‘Eriyen Hatıralar’ adlı sergisi Pilevneli gallery’de açıldı. Açılışa cemiyet hayatından ünlü isimler katıldı.

İstanbul'da ikinci sergi

Melih TÜRK,Soner GÖMLEKSİZ

Uluslararası çağdaş sanat dünyasına kapılarını açan Pilevneli Gallery, dünyaca ünlü Türk yeni medya sanatçısı, yönetmen ve tasarımcı Refik Anadol'un 'Eriyen Hatıralar' adlı sergisine ev sahipliği yapıyor. Galerinin kurucusu Murat Pilevneli ve sanatçı Refik Anadol'un ev sahipliğinde yapılan sergi açılışına; sanat, cemiyet ve iş dünyasından ünlü isimler katıldı. Sergi açılışı öncesinde, Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) yararına Refik Anadol eşliğinde özel ziyaret ve yeni medya sanatı ve 'Eriyen Hatıralar' sergisi üzerine bir söyleşi de gerçekleştirildi. Samsung, Godiva, Nespresso ve Jotun'un katkılarıyla gerçekleştirilen 'Eriyen Hatıralar', Anadol'un 2012 yılında Pilevneli Project'te gerçekleştirdiği sergiden sonra Türkiye'deki ikinci kişisel galeri sergisi olma özelliğini taşıyor.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.