İstanbul'da venedik rüzgarı

San Clemente Palace Kempinski, Venedik Karnavalı kapsamında özel lezzetlerini Çırağan Palace Kempinski’ye taşıyor. Etkinlik kapsamında yapılan gala yemeğinde lezzet dolu bir gece yaşandı.

İstanbul'da venedik rüzgarı

Soner GÖMLEKSİZ

San Clemente Palace Kempinski, Venedik rüzgarını İstanbul'da estiriyor. Otelin yetenekli şefleri, şubat ayında gerçekleşecek Venedik Karnavalı ile eş zamanlı bir yeme-içme festivali için Çırağan Palace Kempinski İstanbul'a gelerek enfes İtalyan lezzetlerini İstanbullulara sunacak. Etkinliğin gala yemeği ise geçtiğimiz hafta Çırağan Sarayı'nın Kaftan Salonu'nda yapıldı. Cemiyet hayatının ünlü isimlerinin katıldığı gala yemeğinde Başaşçı Giorgio Schifferegger, Sous Şef David Rialti ve Pastane Şefi Vincenzo D'Amora tüm hünerlerini sergileyerek lezzet dolu bir geceye imza attı. İki otelin işbirliği yaptığı 'Venedik Yemek Festivali', 18 Şubat'a kadar devam edecek.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.