Sevgililer Günü'nde anlamlı davet

Koruncuk Vakfı’nın 14 Şubat Sevgililer Günü’nde vakfın yararına Deniz Müzesi’nde düzenlediği geceye, iş ve cemiyet hayatından yardımsever isimler katıldı.

Sevgililer Günü'nde anlamlı davet

Melih TÜRK, Soner GÖMLEKSİZ

Korunma ihtiyacındaki çocukların sevgi ile yetiştirilmesini ve topluma kazandırılmasını amaçlayarak kurulan Koruncuk Vakfı, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde Deniz Müzesi'nde Koruncuklar yararına özel bir gece düzenledi. Denizbank anasponsorluğunda Koruncuk Vakfı Başkanı Figen Özbek ve Koruncuk Vakfı Mütevelli Üyesi Jülide Berkman'ın ev sahipliğinde gerçekleşen geceye, iş ve cemiyet dünyasından çok sayıda ünlü isim katıldı. Oylum Talu'nun sunuculuğunu üstlendiği gecenin geliri, çalışmalarında kullanması için Koruncuk Vakfı'na bağışlandı. Sevginin en güzel haliyle ifade edildiği gecede, piyanist Cana Gürmen ve çellist Çağ Erçağ da müzik ziyafeti çekti.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.