Miniklerle Sevgililer Günü kutlaması

Etiler’deki bir anaokulu, Sevgililer Günü’nü öğrenci ve velilerle birlikte kutladı. Eğlenceli geçen sevgililer günü partisinde bir de sürpriz doğum günü gerçekleşti.

Miniklerle Sevgililer Günü kutlaması

Esra Taşar ve Carol Crous'un kurucusu olduğu Etiler'deki Growing Minds International Anaokulu, Sevgililer Günü'nde öğrenci ve velilerine keyifli bir gün yaşattı. Öğrencilerin sanat ve müzik dolu aktiviteleri gerçekleştirdiği günde anneler de çocuklarını izleyerek onlara eşlik etti. Melis Hatipoğlu, Elgiz Çebi Yavuz, Nazlı Mermer Yazıcı, Esra Öztiryaki, Gönül Madra Özyürük, Tuğba Gordi ve Yaprak Baltacı gibi cemiyet hayatının tanınmış isimlerinin de olduğu etkinlikte bol bol eğlenen anne ve çocuklar hatıra fotoğrafı çektirdi. Çocuklar ve aileler için düzenlenen etkinlikte Gönül Madra Özyürük'ün kızı Leyla'nın doğum günü de kutlandı. Anne ve kızı birlikte pasta kestikten sonra arkadaşlarıyla eğlencenin tadını çıkardı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.