Sarayda romantik davet

Fransa Sarayı’nın romantik atmosferinde üçüncü kez ‘Paris/ İstanbul Mon Amour’ temasıyla gerçekleşen aşk dolu etkinlikte cemiyet hayatının ünlü isimleri bir araya geldi.

Sarayda romantik davet

Melih TÜRK,Soner GÖMLEKSİZ

Fransa Başkonsolosluğu ev sahipliğinde Hybrid işbirliğiyle düzenlenen, İstanbul'un geleneksel aşk etkinliği AmourLAB, Fransa Sarayı'nın tarihi ve romantik atmosferinde gerçekleşti. Sevgililer Günü vesilesiyle düzenlenen ve aşkla ilgili tüm romantik detayları bir araya getiren AmourLAB, İstanbul'un seçkin işadamları ve cemiyetin ünlü simalarını buluşturan renkli bir geceye imza attı. Aşkın kimyasının analiz edildiği; sunulan ikramlardan, müziklere kadar Paris ve İstanbul'un ön planda olduğu AmourLAB'de; Air France, CarrefourSA, Yves Rocher, Jumbo, Perrier, Koza Gıda, Tabasco, Develi, Minval ve Özlem Süer gibi ünlü markalar da yer aldı. Fransa Başkonsolosu Bertrand Buchwalter ve eşi Sülün Buchwalter'in yanı sıra, sanat ve cemiyet dünyasından ünlü isimlerin katıldığı AmourLAB gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürdü.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.