Ünlü isimlerden anlamlı destek

Bir saç bakımı markasının kanser tedavisi görenlere destek olmak için başlattığı ‘Saçım saçın olsun’ projesine cemiyet, iş ve sanat dünyasından ünlü isimler de destek verdi.

Ünlü isimlerden anlamlı destek

Melih TÜRK,Soner GÖMLEKSİZ

Elidor, kanser hastalığına farkındalık yaratmak ve kanser tedavisi görenlere destek olmak için çıktığı yolculuğu 'Fi,Çi' dizisi ve Belçim Bilgin'in diziye entegrasyonu ile başlattı. Ünlü oyuncu Belçim Bilgin, geçtiğimiz hafta Gaia Gallery'de düzenlenen müzayedeye katılarak kadınlara "Farkında ol, destek ol" dedi. Belçim Bilgin'e, aralarında; Ceyda Düvenci, İdil Fırat, Burcu Esmersoy, Ferhan Şensoy, Özge Ulusoy, Murat Güloğlu, Aykut Gürel'in de olduğu birçok ünlü isim de geceye katıldı. Ünlü isimler Kanser Savaşçıları Derneği'nin "Saçım saçın olsun" projesine destek vererek, kanser hastalarına "Yanındayım" mesajı verdi. Yaşadıkları zorluklar karşısında birbirine destek olmak isteyen kadınların gücünü ve dayanışmasını, Hande Şekerciler'in yaptığı heykel ile ifade etmek isteyen Elidor, en çok ihtiyacımız olan bu günlerde bir arada olmamız çağrısında bulundu.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.