15. yılını kutladı

İstanbul’un 5 yıldızlı otellerinden biri olan Mövenpick Hotel İstanbul, geçen hafta 15. yaşını kutladı. Kutlama davetine , iş ve cemiyet hayatından ünlü isimler katıldı.

15. yılını kutladı

Melih TÜRK

Mövenpick Hotel İstanbul 15. yılını özel bir geceyle kutladı. Ev sahipliğini Mövenpick Hotel İstanbul Genel Müdürü Bozkurt Atabek'in yaptığı geceye; iş ve cemiyet dünyasından çok sayıda tanınmış isim katıldı. 200 konuğun katıldığı gece BarAdoX'ta gerçekleşirken İtalyan başaşçı Giovanni Terracciano ve ekibi tarafından hazırlanan eşsiz lezzetler ikram edildi. Gecede ayrıca iş ortaklarına katkılarından dolayı plaket takdimi yapıldı. Açelya ve orkestrasının sahne aldığı gecede konuklar caz, soul ve latin müziğinden parçalar eşliğinde unutulmaz bir müzik şöleni yaşadı. Gecenin sonunda yapılan çekilişte ise şanslı misafirler Berlin, Lozan, İstanbul, İzmir, Ankara ve Haliç'teki Mövenpick otellerinde konaklama hediyesi kazandı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.