Kıbrıs'taki otel için İstanbul'da parti

Kıbrıs’taki bir otelin müşterileri için Günay Restaurant’ta düzenlediği gecede konuklar, keyifli müzikler eşliğinde eğlenceli bir gece geçirdi.

Kıbrıs'taki otel için İstanbul'da parti

Mehmet ÜSTÜNDAĞ

Kıbrıs'ta yer alan Nuh'un Gemisi Deluxe Hotel, geçtiğimiz hafta müşterileri için özel bir gece düzenledi. Günay Restaurant'ta düzenlenen geceye; iş ve cemiyet hayatının tanınmış isimleri katıldı. Gecede sahne alan ünlü sanatçılar arasında İzzet Yıldızhan ve Funda Arar vardı. Konuklar keyifli gecede hem Günay Restaurant'ın lezzetli yemeklerini tatma şansı yakaladılar hem de Yıldızhan ve Arar gibi iki ünlü sanatçının şarkılarına eşlik ettiler. Gecenin geç saatlerine kadar müziklerle doyasıya eğlenen konuklar, unutulmaz bir gece yaşadı. Nuh'un Gemisi Deluxe Hotel'in ekibi ise gece boyunca konuklarıyla yakından ilgilenerek ev sahipliği yaptı. Gösterdikleri ilgiden dolayı davetlilere teşekkür etmeyi unutmayan Funda Arar ve İzzet Yıldızhan, geceyi mükemmel bir düetle bitirdi.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.