İngiltere'nin en iyileri seçildi

İngiltere'nin en prestijli müzik ödüllerinden Brıt ödül töreni geçtiğimiz hafta Londra'da O2 Arena'da görkemli bir geceyle gerçekleşti.

İngiltere'nin en iyileri seçildi

BADE ÇAKAR

37. Brit Ödülleri, görkemli bir törenle sahiplerini buldu. Birbirinden seçkin sanatçının katıldığı gecede Justin Timberlake, Rita Ora, Dua Lipa, Sam Smith, Ed Sheeran, Rag'n Bone Man gibi ünlü sanatçılar sahne şovlarıyla izleyenlere keyifli bir gece yaşattı. Gecenin kazanan isimleri ise Dua Lipa ve Stormzy oldu. Dua Lipa, 'En İyi İngiliz Kadın Sanatçı' ve 'En İyi Çıkış Yapan İngiliz Sanatçı' ödüllerini, Stormzy ise 'En İyi İngiliz Erkek Sanatçı' ve 'En İyi Albüm' ödülünü aldı. Sanat camiasının birçok ünlü ismi ödül törenine Hollywood'da ortaya çıkan 'MeToo' ve 'Time's Up' hareketlerini desteklemek için beyaz gül takarak geldi. 'Uluslararası Erkek Solo Artist' ödülünü Kendrick Lamar, 'Uluslararası Başarı' ödülünü ise Ed Sheeran kazandı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.