Son tasarımları yardım için satıldı

Aramızdan erken ayrılan ünlü mücevher tasarımcısı Cem Lokmanhekim'in son tasarımları, yardım amacıyla satışa sunuldu. Ünlü isimler, hem Cem Lokmanhekim'i andı hem de alışveriş yaptı.

Son tasarımları yardım için satıldı

Mehmet ÜSTÜNDAĞ,Betül YAZICIOĞLU

Türkiye'nin en değerli takı tasarımcılarından, merhum Cem Lokmanhekim'in anısına eşsiz takı koleksiyonları, Nişantaşı George Smith mağazasında düzenlenen bir etkinlikte satışa sunuldu. Cem Lokmanhekim'in son tasarımlarından bir hatıra taşımak isteyen dostlarının katılımı ile gerçekleşen davete, tasarımcının ailesi ile birlikte sanat, moda, cemiyet ve iş dünyasından birçok seçkin isim katıldı. Cem Lokmanhekim'in son tasarımlarının satışından elde edilen gelir omurilik felçli hastalara elektronik sandalye almak için kullanılacak. Table Tales'in catering ve süslemelerini üstlenerek detek verdiği etkinliğe ilgi büyük oldu.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.