Zirvede eğlencenin keyfini çıkardılar

Ünlü isimler hafta sonu Uludağ'da gerçekleşen Türk Telekom Corporate Weekend'de bir araya gelerek, keyifli zaman geçirdi.

Zirvede eğlencenin keyfini çıkardılar

Kıs turizminin gözde tatil beldesi Uludag, muhtesem bir festivalle sezona damgasını vurmaya devam ediyor. Türk Telekom Prime Corporate Weekend Uludag'da eglenceyi zirveye çıkardı. Seda Vardar ve Özge Erbek'in sahibi oldugu Whiz'in ev sahipliginde, Jolly Tur turizm partnerliginde gerçeklestirilen organizasyona kurumsal profesyonellerin yanı sıra çok sayıda ünlü isim de katıldı. Birçok ünlü sima Uludag'da çok keyifl i dört gün geçirmenin mutlulugunu yasayarak Istanbul'a döndü. DJ David Saboy ve perkusyonda Tai'nin atesledigi after-ski partilerle baslayan eglence, ünlü sanatçıların canlı performanslarıyla devam etti. Türk Telekom Muud sahnesinde Teoman muhtesem performansıyla kısın en eglenceli hafta sonuna damgasını vurdu. Hopi'nin sundugu gecede ise Iskender Paydas ve orkestrası ile son dönemlerin popüler ismi Jabbar, Corporate Weekend misafi rlerine unutulmaz anlar yasattı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.