Mekan ödülleri sahiplerini buldu

Her yıl düzenli olarak yapılan Gecce Mekan Ödülleri, Hilton İstanbul Bomonti Hotel’de cemiyet, iş ve sanat dünyasından çok sayıda ismin katıldığı gö rkemli bir tören ile sahiplerini buldu

Mekan ödülleri sahiplerini buldu

MEHMET ÜSTÜNDAĞ

Bu yıl 17.si gerçekleşen, gecce. com'un düzenlediği Gecce Mekan Ödülleri, Hilton İstanbul Bomonti Hotel'de gerçekleşen törenle sahiplerini buldu. İş, cemiyet ve sanat dünyasından çok sayıda ismin katıldığı görkemli törenin ev sahipleri gecce.com kurucusu ve sahibi Kenan Erçetingöz ve eşi Gül Erçetingöz idi. Erçetingöz çifti davetlileri kapıda karşılayarak herkes ile tek tek ilgilendi. Ödül töreninin sunuculuğunu Burcu Kıratlı ve Özge Ulusoy yaptı. Zeynep Özyılmazel'in canlı performansıyla başlayan gece, Amerikalı ünlü sanatçı Martha Wash'ın, Türkiye'nin dünya müzik piyasasındaki en önemli temsilcilerinden Serhat Hacıpaşalıoğlu ile beraber performans sergilemesiyle devam etti. Gecenin kapanışını; setleriyle dünya çapında büyük ilgi gören DJ'i Funky 'C' yaptı. DJ Funky 'C', setinin başına geçerek hazırladığı ve çaldığı müziklerle davetlilere eğlence dolu anlar yaşattı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.