Ünlü isimler yardım için ressam oldu

İş, sanat ve cemiyet hayatının ünlü isimleri ilk defa ellerine fırçayı alarak bir sosyal sorumluluk projesi için resim çizdi. Tabloların satışından elde edilen gelir çocukların sağlığı için bağışlandı.

Ünlü isimler yardım için ressam oldu

Melih TÜRK

Bi-Re-Y sanat projesi bu yıl da bir hastalığa farkındalık yarattı. Ressam Tülin Kanun tarafından sanata dikkat çekmek amacıyla başlatılan ve bu yıl üçüncüsü düzenlenen 'Bi. Re.Y' Bir Resim Yap projesi kapsamında iş, sanat ve cemiyet hayatının ünlü isimleri 'Kelebek Çocuklar'a destek olmak amacıyla fırçayı ellerine aldı. 'Bi.Re.Y' Bir Resim Yap kapsamında bu yıl, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, NG Güral Yönetim Kurulu Başkanı Gülsüm Güral, Tikad Başkanı Nilüfer Bulut, Pelin Akın Özalp, Ajda Pekkan, Arzu Sabancı gibi isimler 'Kelebek Çocuklar' için resim yaptı. Resimler, Çırağan Sarayı'nda düzenlenen gecede satışa çıktı. Muazzez Ersoy'un sahne aldığı gecede açık artırma ile satılan tablolardan elde edilen gelir, 'Hayaller Gerçek Olsa Derneği Kelebek Çocuklar'a bağışlandı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.