Şehrin yeni Asyalısı açıldı

Şehrin yeni restoranı Isokyo, geçtiğimiz hafta düzenlenen özel bir partiyle kapılarını açtı. Açılış partisinde cemiyet hayatının önde gelen isimleri, Asyalı bir tadım serüveni yaşadı.

Şehrin yeni Asyalısı açıldı

Melih TÜRK

Dünyanın yeni ve yükselen yemek trendi Pan Asya mutfağı, Raffles İstanbul bünyesinde kapılarını açan Isokyo mutfağında İstanbullularla buluştu. Adıyla, İstanbul'dan Tokyo'ya kadar uzanan Pan Asya'yı ifade eden Isokyo'nun açılış partisine cemiyet hayatının önde gelen simaları katıldı. Raffles İstanbul Genel Müdürü Christian Hirt ev sahipliğindeki partiye gelen davetliler keyifli bir akşam geçirdiler. Davetliler, Türkiye'nin seçkin DJ'leriyle işbirliği yapılarak, akşam saatlerinden geceye uzanan Asyalı bir müzik yolculuğunun da tanığı oldu. Açılışa katılna davetliler DJ Memo Garan'ın chillout, lounge, deep house ve ethnic house tarzındaki müzikleriyle geç saatlere kadar eğlendi.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.