Estetik davetinde bir araya geldiler

Cemiyet hayatının ünlü isimleri, Op. Dr Berker Büyükgüral’ın ev sahipliğindeki davette buluştu. Büyükgüral, konuklarına güzellikle ilgili öneriler de verdi.

Estetik davetinde bir araya geldiler

Çalışmaları uluslararası bilim dergilerinde yayınlanan Op. Dr Berker Büyükgüral'ın B&B Estetik ve Plastik Cerrahi Kliniği Merkezi, Nişantaşı'nda açıldı. Geçtiğimiz hafta düzenlenen açılış davetine cemiyet hayatının ünlü isimleri katılarak, Op. Dr Berker Büyükgüral'ı tebrik etti. Keman virtiözü Canan Anderson'un canlı akustik performansı ile renk kattığı açılışta Büyükgüral, estetik cerrahide yaşanan gelişmelerin yanı sıra kök hücre ile güzellik ve genç kalma hakkında bilgiler de verdi. Konukların merak ettikleri soruları sorma fırsatını yakaladığı davet, keyifli bir sohbet havasında gerçekleşti. Büyükgüral, konuklarıyla yakından ilgilendi.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.