Kandilli'yi dinlemeye geldiler

‘Nef Luxury Lıvıng’, Kandilli’de hayata geçireceği projesinin tanıtımı için TravelModus’un kurucusu ve seyahat danışmanı Özlem Avcıoğlu ile çok özel bir davet düzenledi.

Kandilli'yi dinlemeye geldiler

Nef Luxury Living'in İstanbul'daki projesi 'Nef Kandilli', TravelModus'un kurucusu, seyahat danışmanı Özlem Avcıoğlu ile birlikte Nef Bebeköy Tavşan Ahırı'nda düzenlenen özel bir davetle tanıtıldı. Kandilli'nin Özlem Avcıoğlu'nun anlatımından dinlendiği davete çok sayıda tanınmış isim katıldı. Tarihi, denizi, yalıları, sokakları ve lezzetleri ile İstanbul'un 'İstanbul kalabildiği' nadir semtlerinden Kandilli'de hayata geçecek Nef Kandilli projesi, konuklar tarafından ilgiyle karşılandı. Nef İcra Kurulu Başkanı Erden Timur ve eşi Emine Timur ev sahipliğinde düzenlenen özel davette, iş ve cemiyet hayatından çok sayıda seçkin isim bir araya geldi. Cemiyet hayatından ünlü isimler, yakından inceledikleri projeyi çok beğendi.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.