Komedi filmine büyük ilgi

Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in yeni filmi Ailecek Şaşkınız'ın galası büyük ilgi gördü. Galaya katılanlar, merakla beklenen filmi çok beğendi.

Komedi filmine büyük ilgi

Mehmet ÜSTÜNDAĞ

Sinema dünyasının en sevilen komedyenleri arasında yer alan Ahmet Kural ve Murat Cemcir'e, Saadet Işıl Aksoy'un eşlik ettiği, Selçuk Aydemir'in yazıp yönettiği 'Ailecek Şaşkınız' filminin galası, İstinyePark AVM Cinemaximum Sinemaları'nda gerçekleştirildi. Galaya tüm kadro eksiksiz katılırken, davetliler arasında Demet Özdemir, Murat Dalkılıç, Mustafa Ceceli- Selin İmer, Engin Altan Düzyatan, Ezgi Mola, Togan Gökbakar, İbrahim Büyükak, Ayşe Tolga, Şinasi Yurtsever ve Rasim Öztekin gibi isimler de vardı. Filmin hem yapımcısı hem de başrol oyuncusu olan Murat Cemcir, heyecanını "13 aydır bugünü bekliyorduk ve hazırlanıyorduk. Yeni bir şey denedik" sözleriyle paylaştı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.