Sabah Kültür ve Sanat Ödülleri dağıtacak

Kültür ve sanatın daimi destekçisi olan Sabah gazetesi , ‘Sabah Yıldızı’ adıyla Kültür ve Sanat Ödülleri verecek. Jürisinde önemli isimlerin olduğu ‘Sabah Yıldızı’, Çırağan Sarayı’nda tanıtıldı.

Sabah Kültür ve Sanat Ödülleri dağıtacak

Melih TÜRK

Sabah Gazetesi, kültür ve sanatın yanında olduğunu bir kez daha gösterdi. Türkiye'de kültür ve sanatın gelişimine katkıda bulunmak, sanatçıları onurlandırmak, eserlerini yaşatmak, kendi değerlerimize sahip çıkıp geçmişimizden güç almak ve gençlere ilham ve cesaret vermek amacıyla 'Sabah Yıldızı Kültür ve Sanat Ödülleri' dağıtacak. Ödül töreniyle ilgili Çırağan Sarayı'nda bir tanıtım toplantısı yapıldı. Sabah Yıldızı Ödülleri, 'ulusal veya uluslararası arenada yeni ya da mevcut bir eseri veya genel performansı ve sanata katkıları ile kayda değer, fark yaratan, yenilik getiren, öncülük eden başarı ortaya koymuş olmak' kriterleriyle verilecek. Ödüller, müzik, görsel sanatlar, edebiyat, sinema, tiyatro ana sanat dallarında '2017 Sabah Yıldızı Ödülü' ve 'Yaşam Boyu Başarı Ödülü' olarak takdim edilecek. Ayrıca Sanata En Yüksek Katkıda Bulunan Kurum/ Kuruluş ödülü de sahibini bulacak. Toplantı Turkuvaz Medya Grubu Kurumsal İletişim Direktörü Fecir Alptekin'in sunumuyla yapıldı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.