Yeni işbirliğine eğlenceli parti

Modacı Tuvana Büyükçınar Demir ile stil danışmanı İlknur Şeref, parti kıyafetlerinden oluşan bir koleksiyon hazırladı. Koleksiyonun tanıtım partisine, birçok ünlü isim katıldı.

Yeni işbirliğine eğlenceli parti

Mehmet ÜSTÜNDAĞ

Tasarımlarındaki işçiliği ve kullandığı materyalleri imzası haline gelen Tuvana Büyükçınar Demir ve son dönemin en çok konuşulan stil danışmanı İlknur Şeref, çok özel bir çalışma için bir araya geldi. Moda dünyasının en sevilen isimlerinden olan ünlü modacı ve İlknur Şeref kadın silüetlerine ışıltılı kumaşlarla form kazandırdıkları 'parti' kıyafetlerinden oluşan koleksiyonlarını La Boom'da davetlilerin beğenisine sundu. Türkiye'nin en sevilen isimlerinin heyecanla koleksiyonu görmeye geldikleri gecede, iş ve sanat dünyasının tanınmış isimleri bir araya geldi. Çok eğlenceli geçen parti, gecenin geç saatlerine kadar devam etti. Davete katılan konuklar hem koleksiyonu yakından inceleme fırsatı yakaladı hem de keyifli bir gece geçirdi.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.