'Zeytin Dalı'nı anlattılar

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Prof. Dr. Gülnur Aybet, uluslararası şirketlerin yöneticileri ve İstanbul'da görev yapan başkonsolosları, ‘Zeytin Dalı Harekatı’ hakkında bilgilendirdi.

'Zeytin Dalı'nı anlattılar

Mehmet ÜSTÜNDAĞ

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Prof. Dr. Gülnur Aybet, Daily Sabah Gazetesi ve İstanbul Konsoloslar Birliği (ICC) tarafından düzenlenen resepsiyonda, uluslararası şirketlerin yöneticileri ve İstanbul'da görev yapan başkonsoloslara, 'Zeytin Dalı Harekatı' hakkında bilgiler verdi. CVK Bosphorus Hotel'de düzenlenen resepsiyonun ev sahipliğini Daily Sabah Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Serdar Karagöz ile ICC Başkanı ve Macaristan'ın İstanbul Başkonsolosu Balazs Hendrich yaptı. Serdar Karagöz, yaptığı konuşmada şunları söyledi: "Türkiye bu harekatı neden yapıyor, bu harekatın sonuçları neler olacak? Bu konuda Türkiye'de görev yapan hem başkonsolosları hem yabancı misyonları bilgilendirme amacıyla bu faaliyeti düzenliyoruz. Uluslararası şirketlerin yöneticileri de merak ediyorlar. Çünkü onlar aynı zamanda yatırımcılar. Operasyonun sonuçları hakkında meraklılar. Bu operasyonun sonuçları ve sebepleri hakkında kendilerini bilgilendirmek istedik."

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.