Canlı müzik eşliğinde defile

Kıbrıslı ünlü modacı Raşit Bağzıbağlı, Kuzey Kıbrıs’ın en büyük turizm yatırımcısı olan Merıt Internatıonal ile birlikte anlamlı bir organizasyona imza attı.

Canlı müzik eşliğinde defile

Kuzey Kıbrıs'ın en büyük turizm yatırımcısı olan Merit International, Kuzey Kıbrıslı dünyaca ünlü modacı Raşit Bağzıbağlı ile beşinci sosyal sorumluluk projesine imza attı. Raşit Bağzıbağlı'nın 'Merit Özel Koleksiyonu'nun sergilendiği defilede ünlü manken Çağla Şıkel podyuma çıktı. Merit International sponsorluğunda düzenlenen defile sonunda Raşit Bağzıbağlı imzalı bir kıyafet açık artırma ile 95 bin liraya satıldı. Defileden elde edilen 175 bin TL Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği'ne bağışlandı. Siyah-beyaz konseptli defileyi izleyenler arasında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Sağlık Bakanı Filiz Besim, Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, milletvekilleri, Sosyal Toplum Örgütleri, KKTC İş İnsanları Derneği, Kadın Kolları da yer aldı. Koreografisini Yasin Soy'un hazırladığı defilede mankenlere Merit Oda Orkestrası eşlik etti. Kuzey Kıbrıs'ta yaşayan genç yeteneklerden oluşan Merit Oda Orkestrası klasik parçalar eşliğinde sergilenen kıyafetler büyük beğeni kazandı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.