Kadınlar Günü'nde anlamlı buluşma

İş ve cemiyet dünyasının güçlü kadınları, The Ritz-Carlton’da buluştu. Davette, çocukları korumak için gösterdiği çabayla takdir gören öğretmen Saadet Özkan da bir konuşma yaptı.

Kadınlar Günü'nde anlamlı buluşma

The Ritz-Carlton İstanbul, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü vesilesi ile düzenlenen sohbette, çocukları korumak için gösterdiği çabayla dünyaya örnek olan Saadet Özkan'ı (Saadet Öğretmen) ağırladı. Cemiyet ve iş dünyasının önde gelen simalarının büyük ilgi gösterdiği sohbet sonrasında kadınlara Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği (UCIM) sertifikaları takdim edildi. Geçtiğimiz yıllarda çocuk istismarına karşı gösterdiği çabayla dünyaya örnek olan, Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği (UCIM) Başkanı ve Uluslararası Cesur Kadınlar Ödülü'nün sahibi Saadet Özkan'ın katılımıyla gerçekleşen sohbet büyük ilgi gördü. Şah Yaycı'nın moderatörlüğünde gerçekleşen sohbete, iş dünyası ve cemiyet hayatından önemli isimler ilgi gösterdi.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.