Yardım amaçlı film gösterimi

Cemiyet ve sanat dünyasının ünlü isimleri, ‘Görevimiz Tatil’ filminin çaba derneği için düzenlenen özel gösteriminde bir araya geldi.

Yardım amaçlı film gösterimi

Soner GÖMLEKSİZ

Başrollerini Demet Akbağ ve Zafer Algöz'ün paylaştığı 'Görevimiz Tatil' filmi için geçen hafta özel bir gösterim düzenlendi. ÇABA Derneği yararına düzenlenen özel gösterime ilgi büyük oldu. Tüm geliri Elazığ'da inşaatı devam eden ÇABA İlkokulu'na aktarılan etkinliği, filmin oyuncularından Demet Akbağ ile birlikte, cemiyet ve iş dünyasının ünlü isimleri izledi. Gösterimde derneğin yöneticileri de hazır bulundu. Toplumun ihtiyaç duyulan her alanında gerçekleştirdiği yardım faaliyetleri ile 2004 yılından bugüne pek çok projeye imza atan ÇABA Derneği, sayıları binleri bulan gönüllülerinin desteğiyle gerçekleştirdiği etkinliklere ve sosyal sorumluluk konusunda farkındalık yaratmaya devam ediyor. Davetlilerin beğeni ve kahkahalarla izlediği filmin özel gösteriminden elde edilen gelir, Elazığ'da yapımına başlanan 16 derslikli ÇABA İlkokulu'nun inşaatına aktarılacak.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.