Tekne tutkunları buluştu

Tekne tutkunları, 25 Mart'a kadar Piyalepaşa İstanbul'da kurulan özel bir limanda, son model tekneleri görme fırsatı bulacak. Etkinlik, ünlü isimlerin katıldığı bir Brunch davetiyle başladı.

Tekne tutkunları buluştu

Mehmet ÜSTÜNDAĞ

Tekne tutkunları, Tezmarin ve Piyalepaşa İstanbul iş birliğiyle 25 Mart akşamına kadar devam edecek etkinlikte, Boat Show Eurasia Fuarı'nın yıldızı olan Beneteau Antres 60B, Glastron GT 225, Pirelli 880 ve Pirelli S280 model tekneleri yakından görme şansına sahip olacaklar. İş ve cemiyet hayatının ünlü simaları, Piyalepaşa İstanbul Satış Ofisi'nde, bu özel etkinlik kapsamında düzenlenen brunch'ta bir araya geldi. Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat ile Tezman Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ralf Tezman'ın ev sahipliğinde düzenlenen brunch'ta ünlü isimler benzersiz tekneleri, özel olarak hazırlanan limanda yakından inceleme şansı buldu. Aynı zamanda etkinlik kapsamında bir hafta boyunca devam edecek olan ressam Cengiz Yatağan'ın yeni eserlerinden oluşan 'Tekamül' adlı serginin açılışı da yapıldı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.